81944608194460819446081944608194460 Ergonomisch Toetsenbord – Zwart – Girls in Tech

Ergonomisch Toetsenbord – Zwart

Artikelnummer: PERIBOARD-312 Categorie: Tags: , ,

 79,99

Ben je op zoek naar een ergonomisch toetsenbord van de hoogste kwaliteit? Dit toetsenbord is perfect voor mensen die regelmatig achter een computer moeten werken en hierbij meer op hun gezondheid willen letten.

Tip: Dit product wordt sterk aanbevolen voor gebruikers met Repetitive Strain Injuries (RSI)

Beschrijving

Ergonomisch toetsenbord van volledige grootte - Klassiek en uitgebreid ergonomisch ontworpen toetsenbord voor privé-, kantoor- en een breed scala aan professioneel gebruik.
Split-key en 3D-ontwerp - Dit product is ontworpen om te passen bij de meest natuurlijke en ontspannende positie van de handen, waardoor stress wordt verlicht door urenlang typen op een dagelijkse basis. Dit product wordt sterk aanbevolen voor gebruikers met Repetitive Strain Injuries (RSI).
7 multimediasneltoetsen - Dit toetsenbord is voorzien van 7 sneltoetsen die handige toegang tot multimedia mogelijk maken om gemakkelijk tussen verschillende werkscenario's te schakelen.
LED met witte achtergrondverlichting - De stijlvolle verlichte letters maken het gemakkelijker om gezien te worden bij weinig licht. De achtergrondverlichting wordt geleverd met ingebouwde vier helderheidsniveaus die eenvoudig kunnen worden bediend met de sneltoetsen.
Heldere, grote letters - Dit toetsenbord heeft toetsen met grote letters en achtergrondverlichting. De verlichting achter de toetsen is subtiel en geschikt om in het donker te gebruiken zonder je zicht af te leiden.
Geïntegreerde polssteun - De grote polssteun biedt meer ondersteuning voor uw pols om te voorkomen dat uw pols buigt, wat zorgt voor maximaal comfort tijdens het typen en het gebruik van de computer
Ingebouwde USB 2.0 hubs - Met de extra USB-poorten kunt u uw werkruimte uitbreiden en aanpassen aan uw voorkeuren.
Afmetingen -20,16 x 10,83 x 2,28 inch
Gewicht - 2,94 lb
Kabel - 1,8 m
Compatibiliteit - Windows 7, 8, 10 en hoger

Extra informatie

Gewicht 1,22 kg
Afmetingen 27,5 × 51,2 × 5,8 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ergonomisch Toetsenbord – Zwart” te beoordelen

Andere suggesties…