81944608194460819446081944608194460 Verzendbeleid – Girls in Tech

Verzendbeleid

Wij verzenden onze producten via DHL, een betrouwbare bezorgservice die bekend staat om zijn snelle en veilige levering van pakketten. Hieronder vind je meer informatie over de verzendkosten, bezorgopties en levertijden.

Verzendkosten: De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en de omvang van je bestelling, en de bezorglocatie. De verzendkosten worden automatisch berekend en weergegeven tijdens het afrekenproces.

Bezorgopties: Wij bieden de volgende bezorgopties aan:

  • Standaardlevering: je pakket wordt binnen 1-2 werkdagen bezorgd, afhankelijk van de bezorglocatie.
  • Expresslevering: je pakket wordt binnen 24 uur bezorgd, als je voor 15:00 uur bestelt op een werkdag.

Levertijden: Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. De levertijd is afhankelijk van de bezorglocatie en de bezorgoptie die je kiest. Hieronder vind je een overzicht van de geschatte levertijden:

  • Nederland: 1-2 werkdagen

Let op: de levertijden zijn geschatte levertijden en kunnen variëren afhankelijk van de bezorglocatie en eventuele vertragingen bij DHL.

Track & Trace: Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een Track & Trace-code per e-mail. Met deze code kun je de status van je bestelling volgen en zien wanneer je het pakket kunt verwachten. Als je vragen hebt over de bezorging van je bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Afhaallocaties: Als je niet thuis bent op het moment van levering, kan je ervoor kiezen om je bestelling af te halen bij een DHL afhaallocatie bij jou in de buurt. Dit is handig als je bijvoorbeeld niet thuis bent tijdens kantooruren of als je niet wilt dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd. Tijdens het afrekenproces kun je aangeven dat je de bestelling wilt afhalen bij een afhaallocatie.

Zodra je bestelling bij de afhaallocatie is aangekomen, ontvang je een e-mail of sms met een afhaalcode. Deze code heb je nodig om het pakket op te halen bij de afhaallocatie. Vergeet niet om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen als je het pakket ophaalt.

Let op: als je ervoor kiest om je bestelling af te halen bij een afhaallocatie, kan de levertijd iets langer zijn dan bij thuisbezorging. De geschatte levertijd wordt weergegeven tijdens het afrekenproces.

Retourneren: Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over het retourneren van producten, zie onze retourbeleid pagina.

Wij doen er alles aan om je bestelling op tijd en in goede staat te leveren. Als je nog vragen hebt over de verzending van je bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.