81944608194460819446081944608194460 Retourbeleid – Girls in Tech

Retourbeleid

We hopen dat je tevreden bent met je aankoop bij onze webshop. Als om welke reden dan ook je niet tevreden bent met je product, bieden we een retourbeleid van 14 dagen.

Retourneren van een product: Om een product te retourneren, volg je de onderstaande stappen:

  1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact op met onze klantenservice via telefoon, e-mail of chat om je retour aan te melden. Vermeld hierbij je bestelnummer en de reden van retour.
  2. Onze klantenservice zal je vervolgens instructies geven voor het retourneren van het product. Zorg ervoor dat het product in dezelfde staat wordt geretourneerd als waarin het is ontvangen, inclusief alle originele verpakkingen en eventuele accessoires.
  3. Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen we de terugbetaling van het aankoopbedrag binnen 14 dagen verwerken.

Kosten van retourneren: De kosten van het retourneren van een product zijn voor rekening van de klant. We raden aan om het product verzekerd te retourneren om eventuele schade of verlies tijdens transport te voorkomen.

Uitzonderingen: Het retourbeleid geldt niet voor de volgende producten:

  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken en niet meer in originele staat zijn.
  • Producten die op maat zijn gemaakt of gepersonaliseerd.

Garantie: Op onze producten geldt standaard een garantie van 2 jaar. Dit betekent dat je gedurende deze periode recht hebt op gratis reparatie of vervanging van het product als er sprake is van een defect als gevolg van een materiaal- of productiefout. De garantie dekt geen schade als gevolg van normale slijtage, onjuist gebruik of ongelukken.

We hopen dat je met deze informatie weet wat je kunt verwachten van ons retourbeleid. Neem gerust contact op met onze klantenservice als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het retourneren van een product.