Over Girls in Tech

In het kort

Ben je ook klaar met de lelijke designs van toetsenbord en muizen die je op alle kantoren tegenkomt? De tech-industrie is traditioneel een mannenbolwerk geweest en dat is terug te zien in traditionele techproducten.

Gelukkig vinden steeds meer vrouwen hun weg in de tech-industrie en brengen ze unieke perspectieven en oplossingen naar de tafel. Hierdoor krijgen we nieuwe, innovatieve ideeën die anders misschien nooit zouden zijn ontstaan. Onze webshop is gespecialiseerd in toetsenborden en muizen die specifiek zijn ontworpen voor vrouwen. Wij geloven dat technologie een belangrijk onderdeel is van het dagelijks leven en dat vrouwen net zoveel recht hebben op stijlvolle en comfortabele technologische hulpmiddelen als mannen.

Met een brede selectie van kleurrijke en unieke producten, bieden wij een one-stop-shop voor vrouwen die op zoek zijn naar technologie die bij hen past. Onze producten zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en comfortabel, waardoor ze het perfecte hulpmiddel zijn voor vrouwen die productiever en efficiënter willen werken.

Onze missie

Wij zijn vastbesloten om technologie toegankelijk te maken voor vrouwen en geloven dat iedereen moet kunnen genieten van de versterkende impact die technologie kan hebben. Onze missie is om vrouwen te helpen zich te versterken door hen te voorzien van de meest stijlvolle en comfortabele technologische hulpmiddelen.

Als webshop voor toetsenborden en muizen voor vrouwen, willen wij het verschil maken door te blijven streven naar producten die aansluiten bij de specifieke behoeften van vrouwen. Wij geloven dat technologie niet alleen nuttig, maar ook leuk en stijlvol kan zijn, en willen dit bewijzen met onze unieke producten en uitstekende service.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over een van onze producten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail. We streven ernaar om je bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

E-mailadres: info@girlsintech.nl

Vermeld bij je e-mail altijd je bestelnummer en/of je naam en adresgegevens, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Als je specifieke vragen hebt over een product, vermeld dan ook het artikelnummer en de naam van het product.

Onze klantenservice is beschikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur. Buiten deze uren kun je ons een e-mail sturen en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Als je een klacht hebt over een product of onze service, neem dan contact met ons op via e-mail en we zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

We waarderen je feedback en suggesties en nemen deze mee om onze service en producten te verbeteren.

Bedankt voor je interesse in onze webshop en we hopen snel van je te horen!

Verzending

Vanaf EUR 5,-

Klantenservice

info@girlsintech.nl

Retourneren

Binnen 14 dagen

Betaling

via iDeal

Productie

Duitsland