81944608194460819446081944608194460 Koopbescherming – Girls in Tech

Koopbescherming

We begrijpen dat het online kopen van producten soms spannend kan zijn. Daarom bieden we bij onze webshop verschillende koopbeschermingsmogelijkheden aan om ervoor te zorgen dat je altijd tevreden bent met je aankoop.

Retourbeleid: We bieden een retourbeleid van 14 dagen voor al onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling. Zorg ervoor dat het product in dezelfde staat wordt geretourneerd als waarin het is ontvangen, inclusief alle originele verpakkingen en eventuele accessoires.

Garantie: Op onze producten geldt standaard een garantie van 2 jaar. Dit betekent dat je gedurende deze periode recht hebt op gratis reparatie of vervanging van het product als er sprake is van een defect als gevolg van een materiaal- of productiefout. De garantie dekt geen schade als gevolg van normale slijtage, onjuist gebruik of ongelukken.

Veilige betalingen: We bieden veilige betaalmethoden aan om te zorgen dat je aankoop veilig verloopt. Je kunt bij ons betalen met iDeal, Apple Pay en Google Wallet. Je persoonlijke gegevens worden beschermd en veilig verwerkt volgens de geldende regelgeving.

Klantenservice: Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen bij vragen of problemen met je aankoop. We zijn beschikbaar via e-mail en we streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

We hopen dat deze koopbeschermingsmogelijkheden je het vertrouwen geven om bij ons te bestellen en tevreden te zijn met je aankoop.